Înființată în 2010 cu 40 de ani de experiență, cu scopul de a proiecta, produce, comercializa produse cosmetice, BFF Cosmetics intră pe piață cu brandul PIELOR. BFF Cosmetics ca producător, domină piața cu mai mult de 300 de tipuri diferite de produse sub marca PIELOR. Pe lângă marca PIELOR, BFF Cosmetics produce și marca Petite Maison. Sediul BFF Cosmetics se află în Tuzla / Istanbul unde sunt produse cosmeticele PIELOR și Petite Maison. Fabrica are o suprafață de 10.000 m², iar facilitatea noastră are capabilități de dezvoltare internă de la Departamentul de Export și Import, Departamentul de Vânzări, Departamentul de Marketing și Design Grafic, Departamentul R & D și Depozitarea.

Avem peste 300 de tipuri de produse sub marca PIELOR. BFF Cosmetics are o gamă largă de cosmetice in portofoliu, cum ar fi producția de produse pentru păr, piele, corp, bărbați, feminin, soare, picior, produse de îngrijire a copilului și, de asemenea, produsele EDT & Cologne, SPA & Massage, Ambient Scenting.

Pe lângă propriile mărci, BFF Cosmetics realizează proiecte PL de branduri interne și internaționale din lume. De la fondarea noastră, BFF Cosmetics are o cotă semnificativă pe piață. Țările exportatoare PIELOR cresc în fiecare zi. BFF exportă în tot Orientul Mijlociu, Franța, Anglia, Italia, Bulgaria, România, Germania, SUA și chiar în țările baltice de pe cinci continente.

Pielor înglobează o gamă largă de produse destinate îngrijirii părului, tenului, corpului, îngrijirii specifice feminine precum și produse de îngrijire destinate copiilor. Pielor, Hammam el Hana și Petite Maison încântă nu doar simțurile cu aromele lor îmbietoare ci oferă și o îngrijire eficientă și delicată la prețuri accesibile.

Viziune: Pentru a fi alegerea numărul unu de consumatori din fiecare țară din lume și de a fi una dintre cele mai importante mărci de pe piața produselor cosmetice la nivel mondial ca marcă turcă.

Misiune: Cea mai importantă țintă a culturii corporative; înțelegând nevoile și așteptările clienților noștri, nu compromită standardele de calitate și fiabilitatea produselor noastre.Valori: Fiabilitate, focus de calitate, dezvoltarea continuă, sensibilitatea la mediu.